Kategoriarkiver: Tech

Langt om længe er Apple nu endelig klar med deres svar på en streaming tjeneste. Navnet bliver Apple TV+. Under et stort event præsenterede Apple i denne uge deres nye store satsning. Alle har for alvor budt Netflix og HBO op til dans ved at annoncere deres svar på fremtidens steaming. Markedet for streaming er kæmpe stort og den kage vil Apple nu tage deres andel af. En endelig dato for lanceringen er endnu ikke på plads, men det forventes at Apple TV+ bliver tilgændelige i løbet af efteråret. Der satses på at gøre tjenesten tilgængelig over 100 lande. Om alle lande kommer med fra start vides endnu ikke. En anden feature som apple satser på er det de kalder Channels+. Her vil apple bruge kunstig intelligens til at lære dine præferencer og vaner at kende for derigennem at kunne tilbyde dig endnu bedre indhold.

Google Home er en smart højttaler og din nye digitale assistent, der styres med stemmen og nu også på dansk! Google Home placeres typisk i stue, køkken eller alrum, hvor Google Mini typisk vil egne sig bedre i f.ekskontoret. Google Home fungerer glimrende på dansk og klart bedre end f.eks Siri fra Apple gør. Google home gør det muligt via stemmestyring, at betjene lyssystemer, streamingtjenester, musikanlæg, sikkerhedssystmer gennem samarbejde med bla. Logitech, Chromecast, Nest, Philips mf.

Igen er der nyt fra kongerne inden for multirums-streaming, Sonos. Denne gang har de præsenteret en helt ny soundbar. Soundbaren fungere både som soundbar til dit TV, samtidig med, at den kan indgå som højtaler i dit nuværende Sonos-setup. Som noget helt nyt, bliver Sonos Beam kompatibel med Apples Airplay. Airplay kommer i en version 2 i løbet af året, og denne version vil understøtte den nye Airplay fra Apple. Derudover vil den nye version understøtte en forbedret stemmestyring, så du kan give din nye Sonos beskeder med tale, som vi kender fra Amazons Alexa. Sonos Beam er klar i forretningerne i løbet af sommeren 2018.

Ny generation af QLED TV fra Samsung. For nylig har Samsung lanceret deres nyeste version af deres QLED TV. Denne gang i samarbejde med Zlatan Ibrahimović. Topmodelle denne gang hedder Q9F og fåes i størrelser op til 65″. Q9F udemærker sig ved, at have en helt tynd ramme, så fjernsynet næsten går i et med  væggen. Der til har man mulighed for med nyudviklede beslag, et såkaldt “No gap wall mount”, at få fjernsynet monteret helt tæt på væggen, så det næsten igen ting fylder. Med seneste version har TV skærmene fra Samsung, flytter Samsung endnu engang grænserne for billedkvalitet. Dette er et virkelig lækket TV med mange super smarte funktioner. Seneste generation er naturligvis i 4K/UHD opløsning.

4/4