Kategoriarkiver: Underholdning

Endelig! Langt om længe har vi fået en release dato fra HBO. D. 14 April sender HBO igen nye afsnit af den længe ventede serie Game of Thrones. Vi er nået frem til finalen af denne fantastiske serie. Vi ser frem mod sæson 8 som kommer til at bestå af 6 afsnit. Fra sæson 1-6 har vi hver gang fået 10 afsnit. I sidste sæson måtte vi nøjes med 7 og denne gang sidste gang skal vi altså helt ned på 6 afsnit. Som en trøst lover HBO, at hvert afsnit bliver længere end ca. 1½ timer pr. afsnit. Første afsnit udsendes 14. april og udsendes hver uge med sidste afsnit 19. Maj. Vi glæder os helt vildt til at følge afslutningen i verdens måske bedste serie.   Opdatering: Endelig fik vi den officielle trailer til den afsluttende sæson. Se den her:

Ny serie på HBO: Patrick Melrose Den nye miniserie på HBO er baseret på Edward St. Aubyns anmelderroste bøger, et afsnit for hver bog, hvorfor serien består af i alt 5 afsnit. Hovedrollen spilles af Benedict Cumberbatch, som vi kender fra Sherlock Holmes og The Imitation Game og endnu engang leverer Cumberbatch en fantasisk præstation. Se traileren herunder:

Hvis du kunne lide første sæson af HBO store satsning Westworld, så kan du godt glæde dig. I disse uger ruller sæson 2 over skærmen. Igen følger vi gæster og værter i den futuristiske temapark. Sæson 2 kan potentielt blive endnu bedre end sæson 2. Se traileren til sæson 2 herunder:

Peaky Blinders Sæson 4 Vi er mange der har glæder os til Peaky Blinders sæson 4 og serien har netop haft premiere på BBC Two i England. Nu har vi så også fået adgang til den i Danmark på Netflix. I følge traileren ser det ud til, at blive endnu mere spændende end tidligere for problematikkerne er mildest talt ikke blevet mindre for familien Shelby, The Peaky Blinders. Se traileren herunden: Musikken i traileren er leveret af London Grammar i deres fortolking af Chris Isaaks nummer fra 1990; Wicked Game.

4/4