Kategoriarkiver: Sport

Den danske Tour de France rytter, Jakob Fuglsang, udgiver ny bog i samarbejde med Rasmus Staghøj. Jakob har i flere år været en af de største danske cykelstjerner og har i flere løb kørt som kaptajn for cykelholdet Astana, hvor han sidste år bla. vandt Critérium du Dauphiné. 2018 kan meget vel gå hen og blive et af de helt store år i cykelsporten for danskeren. I bogen fortæller han bla. om den gule trøje, regnbuestriberne og Critérium du Dauphiné. Bogen der udkommer i starten af Juni kan købes og Bog&Ide samt Saxo.

Ruten til Tour de France 2018 er klar. Sommerens cykelløb kommer til at byde på en masse underholdning med bla. borsten, holdtidskørsel og en tur op ad det legendariske bjerg Alpe d’Huez. Som altid strækker løbet sig over 21 etaper og denne gang starter løbet i Noirmoutier-en-l’Île og slutter naturligvis på Champs-Élysées i Paris. Ruten byder i år på hele 3329 km gennem Frankrig. Undervejs skal rytterne over brosten som vi kender fra Paris-Roubaix, en holdtidskørsel, en kuperet enkeltstart og en tur op af ad bjerget Alpe d’Huez. Så der bliver nok at glæde sig til. Tour de France starter lørdag d. 7. Juli.

Så kom det endelig frem. Telstar 18 er navnet på den helt nye officielle VM bold. Det bliver endnu engang Adidas der leverer bolden til sommerens VM. Adidas har leveret bolden til hvert VM siden 1970 og denne gang er altså ingen undtagelse. Telstar var navnet på den første officielle VM bold tilbage i ´70. Denne gang bliver det så endnu engang en Telstar med tilnavnet 18. Telstar 18 er opbygget omkring en helt ny konstruktion og gemmen den nyeste teknologi har man forsøgt, at skabe den perfekte bold. Efter udviklingen er bolden blevet gennemtestet af flere landshold og storklubber bla. Argentina. Lionel Messi udtaler: “Jeg elsker alt ved den, designet, farverne, ALT”. Om bolden så kan opfylde Messis drømme, det finder vi ud af til sommer. God kamp!   Se bolden her: http://www.adidas.dk/telstar_18

3/3